foto

Basil Harris

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 A Bit of Bad Luck
Laggies
2013 Knights of Badassdom
Našrot
Scrapper
2012 Grassroots
Junk
Locally Grown (TV film)
Vlastní zbraň podmínkou
2008 My Effortless Brilliance
2006 Creatures from the Pink Lagoon
We Go Way Back
2002 Mulletville

TV seriály

2018 Automata (TV seriál)
2016 Rocketmen (TV seriál)
2012 Grimm (TV seriál)
Love Sick (S01E17)
2010 Dokonalý podraz (TV seriál)
The King George Job (S03E12)
2000 Citizen Baines (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace