foto

Thomas Higgins

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Prezidentské volby (TV film)

TV seriály

2012 Smash (TV seriál)
Publicity (S01E12)
2008 Cashmere Mafia (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 Proč? 13x proto (TV seriál)
Přijetí/zamítnutí (S04E08)
Školní výlet (S04E04)
2019 Proč? 13x proto (TV seriál)
Smyčka se utahuje (S03E10)
Rozzlobený, mladý a muž (S03E04)
2018 Proč? 13x proto (TV seriál)
Bryce a Chloe (S02E11)
Dvě líbající se holky (S02E02)
2017 Proč? 13x proto (TV seriál)
Druhá kazeta, druhá strana (S01E04)
2016 The Fosters (TV seriál)
Mixed Messages (S03E12)
2015 The Fosters (TV seriál)
Déjà Vu (S03E03)
Now Hear This (S02E18)
Mother Nature (S02E14)
2014 The Fosters (TV seriál)
Play (S02E03)
Escapes and Reversals (S01E18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky