foto

Richard Healy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Devil's Dust (TV film)
2011 Paper Giants: The Birth of Cleo (TV film)
2004 Jessica (TV film)
2003 Spadl z oblaků
1993 Shotgun Wedding
1989 Arguing the Toss of a Cat (TV film)
1988 Rikky a Pete
1987 Twelfth Night
1986 Going Sane
1982 Clinic, The

TV seriály

2016 Jack Irish (TV seriál)
2015 Catching Milat (TV seriál)
Winter (TV seriál)
2014 Love Child (TV seriál)
Soul Mates (TV seriál)
Rake (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
2012 Bikie Wars: Brothers in Arms (TV seriál)
2011 Pravda a spravedlnost (TV seriál)
2010 The Pacific (TV seriál)
2008 Out of the Blue (TV seriál)
Rogue Nation (TV seriál)
2006 McLeodovy dcery (TV seriál)
Druhá šance (S06E15)
2005 Headland (TV seriál)
2003 McLeodovy dcery (TV seriál)
Svatba (S03E06)
2002 McLeodovy dcery (TV seriál)
Období sucha (S02E06)
Návrat poutníka (S02E05)
2001 Corridors of Power (TV seriál)
Flat Chat (TV seriál)
2000 Grass Roots (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
Breakers (TV seriál)
1997 Letecká společnost Big Sky (TV seriál)
1996 Naked: Stories of Men (TV seriál)
Vodní krysy (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1985 Fast Lane, The (TV seriál)
1984 Special Squad (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky