foto

G.NA

  • nar. 13.9.1987 (31 let)
    Edmonton, Alberta, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2012 Dolongnyong dosawa geulimja jojagdan (TV seriál)
Eungdaphara 1997 (TV seriál)

TV pořady

2015 Miseuteori eumaksyo bokmyeongawang (TV pořad)
2014 Hyeongdoniwa daejuniui hiteujejogi (TV pořad)
2013 Jinjja sanai (TV pořad)
2011 Jugan aidol (TV pořad)
가족의 탄생 (TV pořad) - mod.
뮤직온탑 (TV pořad)
2010 Annyeonghaseyo (TV pořad)
2009 유희열의 스케치북 (TV pořad)
2008 김정은의 초콜릿 (TV pořad)
우리 결혼했어요 (TV pořad)
2003 비타민 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace