foto

Jeremy Lindsay Taylor

  • nar. 19.9.1973 (46 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Sequin in a Blue Room
2017 Rip Tide
2016 The Ravens
2015 House of Hancock (TV film)
2009 Bad Bush
2006 Em 4 Jay
2004 Hooked
Tom White

TV seriály

2019 Reef Break (TV seriál)
Welcome to the Jungle (E04)
Playing for Keeps (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2018 Playing for Keeps (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
Romper Stomper (TV seriál)
Anabasis (E06)
Chaos (E05)
The Dark Heart of Things (E04)
další epizody (6)
2017 Newton's Law (TV seriál)
2016 Barracuda (TV seriál)
Deep Water (TV seriál)
Hyde & Seek (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2015 Gallipoli (TV seriál)
2014 Love Child (TV seriál)
2013 Serangoon Road (TV seriál)
2012 Bikie Wars: Brothers in Arms (TV seriál)
Trable s dospíváním (TV seriál)
Vražedné záhady slečny Fisherové (TV seriál)
2011 Psanci na útěku (TV seriál)
Ostré jako břitva (TV seriál)
Cat Amongst the Pigeons (S04E03)
Whips and Scorpions (S04E02)
The Worst Woman in Sydney (S04E01)
2010 Cops LAC (TV seriál)
Offspring (TV seriál)
Taneční akademie (TV seriál)
2009 Rescue Special Ops (TV seriál)
The Cut (TV seriál)
Námořní hlídka (TV seriál)
Red Reef (S03E13)
Black Gold (S03E12)
Secret Cargo (S03E11)
další epizody (13)
2008 Námořní hlídka (TV seriál)
Soldiers of Fortune (S02E13)
Friends Close, Enemies Closer (S02E12)
A Brilliant Career (S02E11)
další epizody (13)
2007 City Homicide (TV seriál)
Námořní hlídka (TV seriál)
Cometh the Hour (S01E13)
Deep Water (S01E12)
Chinese Whispers (S01E11)
další epizody (13)
Psychiatr z Canal Road (TV seriál)
2004 McLeodovy dcery (TV seriál)
Sedmilhář (S04E03)
2003 CrashBurn (TV seriál)
2002 Marshall Law (TV seriál)
2001 Náš tajný život (TV seriál)
2000 Something in the Air (TV seriál)
1998 Ranaři (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
Škola zlomených srdcí (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Dokumentární

2019 Blue Water Empire (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 The Project (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky