foto

Nathaniel Dean

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Locusts
2018 The Nightingale
2017 Alien: Covenant - Phobos
Alien: Covenant - Prologue: Last Supper
Vetřelec: Covenant
2007 Final Winter, The
Hammer Bay (TV film)
2006 Candy
2005 Heartbreak Tour (TV film)
Perdition
The Chess Set
2004 Farscape: Mírová operace (TV film)
Salto do života
2003 Ned
Proměna Placida Lakea
2002 Chůze po vodě

TV seriály

2014 Anzac Girls (TV seriál)
Courage (E06)
Mateship (E05)
Old School (TV seriál)
2012 Bikie Wars: Brothers in Arms (TV seriál)
Trable s dospíváním (TV seriál)
2011 Psanci na útěku (TV seriál)
2010 Čas zabíjet (TV seriál)
Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 13 (S03E13)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
další epizody (4)
2009 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
2008 Ostré jako břitva (TV seriál)
I Still Pray (S01E03)
2007 City Homicide (TV seriál)
East West 101 (TV seriál)
Rain Shadow (TV seriál)
Satisfakce (TV seriál)
2005 Headland (TV seriál)
2004 Love Bytes (TV seriál)
2001 Always Greener (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky