foto

Aristotle Onassis

  • nar. 21.9.1906
    Smyrna, Osmanská říše
  • zem. 15.3.1975 (68 let)
    Neuilly-sur-Seine, Île de France, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2018 Aristoteles Onassis - Der Aufstieg zum reichsten Mann der Welt (TV film) - a.z.
2017 Já, Maria Callas - a.z.
2010 Smash His Camera - a.z.
2009 50 años de (TV seriál) - a.z.
2007 Callas assoluta - a.z.
2006 Posledních 24 hodin (TV seriál) - a.z.
1999 Jacqueline Kennedyová (TV film) - a.z.
1997 Legenden (TV seriál) - a.z.
1978 Callas: A Documentary (TV film) - a.z.
1969 I Due Kennedy - a.z.

TV pořady

1981 20 heures le journal (TV pořad) - a.z.
1978 20/20 (TV pořad) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace