foto

Damien Richardson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Nowhere Boys: The Book of Shadows
2014 Jack Irish: Dead Point (TV film)
2012 Fatal Honeymoon (TV film)
Jack Irish: Bad Debts (TV film)
Jack Irish: Black Tide (TV film)
2010 Torn
Valmay the Visitor from Beep Beep Beep Bleetlebox 967
2007 Hukot
Krokodýl: Návrat do krvavé laguny
The Jammed
2006 Stranded
2005 BlackJack: In the Money (TV film)
2004 Josh Jarman
2003 Horseplay
2002 Dokonalá loupež
2001 A Telephone Call for Genevieve Snow
Mallboy
1999 Redball
1993 Federální policie: Únos (TV film)

TV seriály

2016 Jack Irish (TV seriál)
Případy doktora Bleika (TV seriál)
Against the Odds (S04E04)
2015 Nowhere Boys (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Wentworth (TV seriál)
Blood and Fire (S03E12)
The Living and the Dead (S03E11)
Goldfish (S03E08)
další epizody (7)
2014 Nowhere Boys (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Episode 1 (S02E01)
další epizody (8)
2013 Nowhere Boys (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 2 (S01E02)
2012 Conspiracy 365 (TV seriál)
House Husbands (TV seriál)
2011 Small Time Gangster (TV seriál)
City Homicide (TV seriál)
Ghosts (S05E06)
Last Man Standing (S05E05)
Tangled Web (S05E04)
další epizody (8)
2010 Lowdown (TV seriál)
City Homicide (TV seriál)
Empowerment (S04E22)
The Price of Love (S04E21)
Atonement (S04E20)
další epizody (22)
2009 City Homicide (TV seriál)
Whistleblower (S03E18)
In Wolf's Clothing (S03E17)
Big Bang Theory (S03E16)
další epizody (26)
2008 City Homicide (TV seriál)
Jane Doe (S02E14)
Jury Duty (S02E13)
Spoils of War (S02E12)
další epizody (14)
2007 City Homicide (TV seriál)
Raising the Dead (S01E14)
Rostered Day Off (S01E13)
Cut and Dried (S01E12)
další epizody (14)
Wilfred (TV seriál)
Barking Behind Bars (S01E07)
2006 Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King (TV seriál)
McLeodovy dcery (TV seriál) - herec, a.z.
Následky škod (S06E30) - a.z.
Zbav nás zlého (S06E09)
Za hlasem srdce (S06E08)
2001 Náš tajný život (TV seriál)
1998 Ranaři (TV seriál)
The Games (TV seriál)
1994 A Country Practice (TV seriál)
Janus (TV seriál)
Vesničtí poldové (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Dancing with the Stars (TV pořad)
1968 Telethon (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky