foto

Roberto Audio

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bingo: Každé ráno králem
Odliv
2013 Riocorrente
2011 Bruna Surfistinha
2007 Magnata, O
2006 Cheiro do Ralo, O
2003 Vzpoura ve věznici Carandiru

TV seriály

2016 3% (TV seriál)
2014 Dámský podnik (TV seriál)
Por Trás das Máscaras (S02E11)
Business Plan (S02E07)
Acordo (S02E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace