foto

Geu-rin Bae

  • nar. 1.1.1989 (31 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Geomeunson

TV seriály

2016 Okjoonghwa (TV seriál)
2013 Cheuaegoda Isoonsin (TV seriál)
Nae soneul jaba (TV seriál)
2012 Ilnyeone yeoldoo namja (TV seriál)
2011 49il (TV seriál)
2010 Wonseu topon to taim in Saengchori (TV seriál)
Wooteoyo eomma (TV seriál)
2009 Chingoo, woorideuleui jeonseol (TV seriál)
Minami shineyo (TV seriál)
2008 Daehanminguk byeonhosa (TV seriál)
2006 Banolrim 3 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky