foto

Dae-seong Choi

  • nar. 2.2.1976 (43 let)
    Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dejabyu
2015 Leokki
Noongil
Sadoneui palchon
2014 Sanda
2013 Ddeugeowoon annyeong
2011 Hiteu
Pyongyangsong
2010 Beulleodi sweikeu
Kkok kkyeanga noonmool ping
Kureumeul beoseo nan dalcheoreom
2009 Soonji
2008 Hodný, zlý a divný
Miindo
Romaentik aillaendeu
2007 M
2006 Mutant

TV seriály

2017 Abeojiga isanghae (TV seriál)
Habaekeui sinbu (TV seriál)
Hwayugi (TV seriál)
Myeongbulheojeon (TV seriál)
This Life is Our First (TV seriál)
2016 Bitnara eunsu (TV seriál)
Kaerieoleul kkeuneun yeoja (TV seriál)
Maeumeui sori (TV seriál)
Maseuteo : gooksooeui sin (TV seriál)
Monseuteo (TV seriál)
Sindelellawa ne myeongeui gisa (TV seriál)
Ssawooja gwishinah (TV seriál)
2015 Dalkomsanbeol paemilri (TV seriál)
Yookryongi nareusha (TV seriál)
2014 Sarangman halrae (TV seriál)
2013 Byeoleseo on geudae (TV seriál)
Gamjabyul 2013QR3 (TV seriál)
Gugaui seo (TV seriál)
Hwanggeum moojigae (TV seriál)
Neoui moksoriga deulleo (TV seriál)
Siksyareul habsida (TV seriál)
2012 Nae insaengui danbi (TV seriál)
2011 Choegoui sarang (TV seriál)
Naege geojitmaleul haebwa (TV seriál)
Seupayi Myeong Wol (TV seriál)
2010 Daemul (TV seriál)
Sikeurit gadeun (TV seriál)
Yiutjip wensoo (TV seriál)
2009 Minami shineyo (TV seriál)
Sitihol (TV seriál)
2008 Betoben baireoseu (TV seriál)

TV pořady

2016 Miun uri saekki (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace