foto

Won-yong Kim

  • nar. Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Taeyangeui gyejeol (TV seriál)
2015 Da jaldoil geoya (TV seriál)
2014 Goyangineun idda yaong (TV seriál)
2013 Samsaengi (TV seriál)
2012 Insaengeseo gajang bichnaneun sigan (TV seriál)
2009 Da joolgeoya (TV seriál)
2007 Sanneomeo namchoneneun sijeun1 (TV seriál)
Shimcheongui gwihwan (TV seriál)
2006 Keu yeojaui seontaek (TV seriál)
2004 Kkakdugi (TV seriál)
2002 Eonjena dugeundugeun (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky