foto

Nalan Kuruçim

  • nar. 31.10.1971 (48 let)
    Ankara, Central Anatolia Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hilal, Feza ve Diğer Gezegenler
2018 Aydede
Bizim İçin Şampiyon
Tuzdan Kaide
Yol kenari
2014 Daire
Jehně
2012 Azap Çavuşu
Şimdiki Zaman
2009 Büyük oyun

TV seriály

2019 Sen Anlat Karadeniz (TV seriál)
Episode 11 (S03E11)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
další epizody (28)
2018 Sen Anlat Karadeniz (TV seriál)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
Episode 13 (S02E13)
další epizody (36)
2014 Leyla ile Mecnun (TV seriál)
"Bir hikayeyi sonlandırmak, bir hikayeyi başlatmaktan daha zordur!" (S03E43)
2013 Leyla ile Mecnun (TV seriál)
Giden Döner mi? (S03E42)
Falcı (S03E41)
Para Kazanmak (S03E40)
další epizody (24)
2012 Leyla ile Mecnun (TV seriál)
Kireçburnu Çakalları (S03E18)
Orhanlar (S03E17)
Zengin Sınıf (S03E16)
další epizody (40)
2011 Leyla ile Mecnun (TV seriál)
Hoşgeldin 2013 (S02E19)
Sır (S02E18)
Marduk (S02E17)
další epizody (39)
2006 Ahh İstanbul (TV seriál)
2004 Büyük Yalan (TV seriál)
2003 Kampüsistan (TV seriál)
2002 Yarım Elma (TV seriál)
2001 Aşkım Aşkım (TV seriál)
Baba Ocağı (TV seriál)
Tatlı Hayat (TV seriál)
Yeditepe İstanbul (TV seriál)
1998 Ruhsar (TV seriál)
1997 Kara Melek (TV seriál)
1995 Çiçek taksi (TV seriál)

Dokumentární

2011 Leyla ile Mecnun: Kaytariyor (TV film)

Video kompilace

2009 Babam Büfe (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky