foto

Alper Banko

  • nar. 5.1.1972 (46 let)
    Ankara, Central Anatolia Region, Turecko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Öfke (TV film)
2011 Kolpaçino Bomba
2008 Şampiyon Dedem (TV film)
2007 Helallik (TV film)
Yitik (TV film)
2006 Eden Bulur (TV film)
Kül (TV film)
Sakın Söyleme (TV film)
Yemin (TV film)
İki Annem (TV film)
2005 Hastane Kapısı (TV film)
Maskeli besler intikam pesinde
İffet (TV film)

TV seriály

2017 Fazilet Hanım ve Kızları (TV seriál)
2016 İçerde (TV seriál)
2015 Aşk Yeniden (TV seriál)
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (TV seriál)
2014 Küçük Ağa (TV seriál)
Şeref Meselesi (TV seriál)
2013 Galip Dervis (TV seriál)
2011 Bizim Yenge (TV seriál)
Dinle Sevgili (TV seriál)
Kuzey Güney (TV seriál)
Pis Yedili (TV seriál)
Tek Başımıza (TV seriál)
Velkolepé století (TV seriál)
Vyměněné životy (TV seriál)
Čas tulipánů (TV seriál)
2010 Fatmagül'ün suçu ne? (TV seriál)
Hanımeli Sokağı (TV seriál)
Kanit (TV seriál)
Küçük Sirlar (TV seriál)
Umut Yolcuları (TV seriál)
Çakıl Taşları (TV seriál)
Çocuklar Duymasın (TV seriál)
2009 Geniş Aile (TV seriál)
2008 Adanalı (TV seriál)
Akasya Durağı (TV seriál)
Gece gündüz (TV seriál)
2007 Arka Sıradakiler (TV seriál)
Dudaktan kalbe (TV seriál)
2006 Acemi Cadı (TV seriál)
Arka Sokaklar (TV seriál)
Doktorlar (TV seriál)
Yaprak dökümü (TV seriál)
2004 Büyük Buluşma (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace