foto

İzzet Çivril

  • nar. 1952

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Genfüzyon
2017 Göç Yolu: Elveda Balkanlar
Joker Çetesi
Nefrin
2016 Leblebi Tozu
2014 Stajyer Mafya
2013 Atatürk'ün fedaisi Topal Osman
2012 Ayaz
Fetih 1453
2010 Mahpeyker - Kösem Sultan
Nene Hatun

TV seriály

2014 Kertenkele (TV seriál)
2013 Nizama Adanmış Ruhlar (TV seriál)
2011 Alemin Kıralı (TV seriál)
Kız Annesi (TV seriál)
2010 Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (TV seriál)
Fatmagül'ün suçu ne? (TV seriál)
Gesi Bağları (TV seriál)
Şefkat Tepe (TV seriál)
2008 Akasya Durağı (TV seriál)
2007 Hakkını Helal Et (TV seriál)
Kurtlar Vadisi: Pusu (TV seriál)
Kuzey Rüzgarı (TV seriál)

Dokumentární

2010 Aziz İstanbul
2008 İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky