foto

Jay Abdo

  • nar. 1962
    Damascus, Sýrie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 1st Born
2017 Tváří k Mecce (studentský film)
2016 Hologram pro krále
2015 Královna pouště
2013 We've Got Balls

TV seriály

2017 Patriot (TV seriál)
L'Affaire Contre John Lakeman (S01E08)
2016 Myšlenky zločince: Za hranicemi (TV seriál)
2015 Patriot (TV seriál)
Milwaukee, America (S01E01)

Dokumentární

2019 Jihad in Hollywood

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace