foto

Christopher Morahan

  • nar. 9.7.1929
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 7.4.2017 (87 let)
    Guildford, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1996 Element of Doubt
The Peacock Spring (TV film)
1995 To se může stát i tobě (TV film)
1992 Unnatural Pursuits
1990 Paper Mask
1989 Vyděrač (TV film)
1988 Troubles (TV film)
1986 Profesore, jdete pozdě!
1968 Diamonds for Breakfast

TV seriály

1997 A Dance to the Music of Time (TV seriál)
1992 Performance (TV seriál)
1991 Ashenden (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky