foto

Kyeong-ryeol Park

  • nar. Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Geunyeoro malhal geos gateumyeon (TV seriál)
2015 Hwangholhan yiwoot (TV seriál)
2012 Geuraedo dangsin (TV seriál)
2011 Dangsinyi jamdeun sayi (TV seriál)
2007 Nalaoreuda (TV seriál)
Sokeum inhyeong (TV seriál)
2005 Hanoi sinbu (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2014 Namanui dangshin (TV seriál)
2009 Sarangeun amuna hana (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky