foto

Hana Takeda

  • nar. Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Júkai Anna
2016 Kaze no jó ni
Koe no katači
2015 BORUTO -NARUTO THE MOVIE-
2014 Ikkitósen: Extravaganza Epoch (TV film)
2011 Ikkitósen: Šúgaku tóši keppúroku
Šówa monogatari
2008 Kite Liberator

TV seriály

2019 Ikkitósen: Western wolves (TV seriál)
2016 Džodžo no kimjó na bóken: Diamond wa kudakenai (TV seriál)
2014 Sumiko (TV seriál)
2013 Danči Tomoo (TV seriál)
2012 Lupin the Third: Mine Fudžiko to iu onna (TV seriál)
2011 The Idolm@ster (TV seriál)
2010 Ikkitósen: Xtreme Xecutor (TV seriál)
TV manga Šówa monogatari (TV seriál)
2009 Aoi bungaku series (TV seriál)
2008 Macademi Waššoi! (TV seriál)
Wagaja no Oinari-sama (TV seriál)
2007 Clannad (TV seriál)
Claymore (TV seriál)
Ikkitósen: Dragon Destiny (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
2006 Džošikósei (TV seriál)
Saiunkoku monogatari (TV seriál)
Sóten no ken (TV seriál)
2005 Damekko dóbucu (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace