foto

Nicholas Mallett

  • nar. 6.5.1945
    Norwich, Norfolk, Anglie, Velká Británie
  • zem. 30.1.1997 (51 let)
    Wandsworth, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

1990 Wales Playhouse (TV seriál)
1989 Children's Ward (TV seriál)
1985 Late Starter (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1980 Take the High Road (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Dokumentární

1995 You'll Soon Get the Hang of It: The Technique of One to One Training

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky