foto

Justyna Bartoszewicz

  • nar. 11.5.1982 (38 let)
    Białystok, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Czy potwory jedzą kiwi?
2018 Kamerdyner
2017 Nie wracaj do mnie w snach
2011 Černý čtvrtek

TV seriály

2020 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Kameleon (S24E13)
2019 Ślad (TV seriál)
Episode 44 (S02E44)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
2011 Ludzkie sprawy (TV seriál)
2009 Tancerze (TV seriál)
A co z wakacjami? (S02E12)
2007 Dwie strony medalu (TV seriál)
Episode 98 (E98)
Episode 97 (E97)
Episode 94 (E94)
další epizody (30)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky