foto

Ji-soo Shin

  • nar. 28.10.1985 (34 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Peurangseu yeonghwacheoreom
2014 Redeukapet
2013 Deo hieoro
2010 Gwi
2003 Choseungdalgwa bambae
Syo Syo Syo

TV seriály

2013 Hwansang geotab (TV seriál)
Wondeopool mama (TV seriál)
2012 Big (TV seriál)
2011 Yeoineui hyanggi (TV seriál)
2010 Jejungwon (TV seriál)
2007 아들찾아 삼만리 (TV seriál)
2006 Somoonnam chilgongjoo (TV seriál)
2003 장미울타리 (TV seriál)
2002 Godok (TV seriál)
2001 여자는 왜 (TV seriál)
2000 Deok yi (TV seriál)
1998 Wanggwa bi (TV seriál)
1997 Yeseuteodeyi (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 유희열의 스케치북 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky