foto

Ji-hee Jin

  • nar. 25.3.1999 (20 let)
    Městský obvod Heukseok, Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Iwootjib seuta
2015 Gukgadaepyo 2
Sado
2014 Joseonminyeo samchongsa
2013 Goryeonghwagajok
2012 Soudný den
2011 Hoichori
2008 Syupomaeniottdeon sanai
2007 Henjelgwa Geuretel
2005 Chello hongmijoo ilga salinsagan

TV seriály

2017 Eonnineun salahissda (TV seriál)
2016 Baekheuiga dolawassda (TV seriál)
2014 Seonamyeogo tamjungdan (TV seriál)
Wooriga saranghal soo iteulka (TV seriál)
2013 Boolui yeoshin Jung-Yi (TV seriál)
2012 Haereul poomeun dal (TV seriál)
2011 Beodibeodi (TV seriál)
Insoodaebi (TV seriál)
2009 Jamyeonggo (TV seriál)
Jeonseolui gohyang (TV seriál)
Jibong ddulgo haikick (TV seriál)
2008 Edeonui dongjjok (TV seriál)
2006 Seoul 1945 (TV seriál)
Widaehan yusan (TV seriál)
Yeonae shidae (TV seriál)
2004 Hwangtaejaui cheotsarang (TV seriál)
2003 Noran sonsugeon (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 김연아의 키스 & 크라이 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace