foto

Eugene Mirman

  • nar. 24.7.1974 (45 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Bob's Burgers
2014 Crazy House (TV film)
2009 Impolex
2008 Taktika prstů
2007 Puberty: The Movie

TV seriály

2020 Bobovy burgery (TV seriál)
Prank You for Being a Friend (S10E22)
Local She-ro (S10E21)
Poops!... I Didn't Do It Again (S10E20)
další epizody (12)
2019 Bobovy burgery (TV seriál)
Have Yourself a Maily Linda Christmas (S10E10)
All That Gene (S10E09)
Now We're Not Cooking With Gas (S10E08)
další epizody (22)
2018 Bobovy burgery (TV seriál)
Better Off Sled (S09E10)
UFO No You Didn't (S09E09)
Roller? I Hardly Know Her! (S09E08)
další epizody (24)
Simpsonovi (TV seriál)
Všechny cesty vedou do nebe (S30E03)
2017 Bobovy burgery (TV seriál)
Bleakening Part 2 (S08E07)
Bleakening Part 1 (S08E06)
Thanks-Hoarding (S08E05)
další epizody (22)
Archer (TV seriál)
Auflösung (S08E08)
Gramarcy, Halberd! (S08E07)
Waxing Gibbous (S08E06)
další epizody (5)
2016 Apple & Onion (TV seriál)
Broad City (TV seriál)
Rat Pack (S03E04)
Bobovy burgery (TV seriál)
The Last Gingerbread House on the Left (S07E07)
The Quirkducers (S07E06)
Large Brother, Where Fart Thou? (S07E05)
další epizody (20)
2015 Dobrodružství Kocoura v botách (TV seriál)
Amyino plodné lůno (TV seriál)
Foam (S03E08)
Bobovy burgery (TV seriál)
The Cook, the Steve, the Gayle, & Her Lover (S06E06)
Nice-Capades (S06E05)
Gayle Makin' Bob Sled (S06E04)
další epizody (20)
2014 Bobovy burgery (TV seriál)
Tina Tailor Soldier Spy (S05E07)
Father of the Bob (S05E06)
Best Burger (S05E05)
další epizody (21)
2013 Bobovy burgery (TV seriál)
Christmas in the Car (S04E08)
Bob and Deliver (S04E07)
Purple Rain-Union (S04E06)
další epizody (22)
Archer (TV seriál)
Sea Tunt: Part 2 (S04E13)
Sea Tunt: Part 1 (S04E12)
2012 Bobovy burgery (TV seriál)
Bob Rest Ye Merry Gentle-Mannequins (S03E09)
The Unbearable Like-Likeness of Gene (S03E08)
Tina-Rannosaurus Wrecks (S03E07)
další epizody (18)
2011 Bobovy burgery (TV seriál)
Torpédo Jones (S01E13)
Humrfest (S01E12)
Sejdeme se v márnici (S01E11)
další epizody (13)
2009 Delocated (TV seriál)
Flight Of The Conchords (TV seriál)
Na dlažbě (S02E10)
Číslo (S02E09)
Za svou zbraň volíš lásku (S02E06)
další epizody (5)
2007 Flight Of The Conchords (TV seriál)
Třetí Conchord (S01E12)
Herec (S01E11)
Děvčata (S01E08)
další epizody (7)
Human Giant (TV seriál)
2005 Lucy: The Daughter of the Devil (TV seriál)
2004 Cheap Seats: Without Ron Parker (TV seriál)
2002 Třetí hlídka (TV seriál)
Firestarter (S04E07)
2000 Aqua Teen Hunger Force (TV seriál)
1999 Home Movies (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)

Dokumentární

2019 It Started As a Joke
2013 When Jews Were Funny
2012 Women of Doctor Who, The (TV film)
2007 Heckler

Host

TV pořady

2016 Night Train with Wyatt Cenac (TV pořad)
2015 Eugene Mirman: Vegan on His Way to the Complain Store (TV pořad)
2014 John Oliver: Co týden dal a vzal (TV pořad)
Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2013 @midnight (TV pořad)
2012 Bunk (TV pořad)
2011 Big Morning Buzz Live (TV pořad)
Funny as Hell (TV pořad)
2010 A Night of 140 Tweets: A Celebrity Tweet-A-Thon for Haiti (TV pořad)
Conan (TV pořad)
Green Room with Paul Provenza, The (TV pořad)
New York Stand-Up Show (TV pořad)
2005 The Colbert Report (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2015 Eugene Mirman: Vegan on His Way to the Complain Store (TV pořad)
2011 Funny as Hell (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky