foto

Mičiko Jokote

  • nar. Amakusa, Kumamoto, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Gekidžóban Širobako
2017 Binan kókó čikjú bóei bu Love! Love! Love!
Zunda Horizon
2013 Džoširaku (2013)
2012 Otome wa boku ni koišiteru: Futari no Elder
Šinrjaku!! Ika musume
2010 Crayon Šin-čan: Čó džikú! Araši o jobu ora no hanajome
2008 Urusei jacura: The šógaibucu suiei taikai
2007 Gekidžóban Bleach: The Diamond Dust Rebellion – Mó hitocu no Hjórinmaru
2005 Irija no sora, UFO no nacu
2004 Saint seija: Tenkai hen džósó – Overture
2003 .hack//GIFT
Jungle wa icumo Hare noči Gú Final
Saint seija: Meió Hades džúnikjú hen
2002 Jungle wa icumo Hare noči Gú Deluxe
2000 Gekijōban Aa! Megami-sama!
1998 Čó kidó densecu DinaGiga
1991 Licca-čan fušigi na mahó no Ring
1990 Kidó keisacu Patlabor

TV seriály

2020 Sedai wars (TV seriál)
2018 Comic Girls (TV seriál)
2017 Děti velryb (TV seriál)
Koko ni umarete jokatta (E12)
Jume no hanaši da (E11)
Ataraší tabi ni deruwa (E10)
další epizody (12)
Džikan no šihaiša (TV seriál)
Knight's & Magic (TV seriál)
Heaven & Earth (E13)
Knight & Dragon (E12)
Hit & Away (E11)
další epizody (13)
Masamune-kun no Revenge (TV seriál)
Šinde mo mic o tebanasu na (E12)
Giwaku no šin gakki (E10)
Tocugeki! Otaku hómonsen (E06)
další epizody (6)
2016 D.Gray-man Hallow (TV seriál)
Dagaši kaši (TV seriál)
Taberundesu hai to sakuranbo no uta to... / Miruku kjarameru to sakumašiki doroppu to... (S01E12)
Kóragamu to jou to... / Mijako konbu to ramune to... (S01E11)
Dagaši dža né ka! (S01E10)
další epizody (12)
Handa-kun (TV seriál)
Handa-kun to bunkasai (E12)
Handa-kun to bunkasai džunbi (E11)
Handa-kun to šúgakurjokó (E08)
další epizody (5)
Sekkō Boys (TV seriál)
Saigo no šinpan (E12)
Vulcanus no kadžiba (E09)
Primavera (E06)
další epizody (8)
2015 Džundžó Romantica 3 (TV seriál)
Jamada-kun to 7 nin no madžo (TV seriál)
Ore wa širaiši ga suki da! (E12)
Anata wa širaiši de nani o šimašita (E11)
Ore to cukiatte kudasai! (E10)
další epizody (8)
Juru juri: Načujačumi!+ (TV seriál)
Kjókai no Rinne (TV seriál)
Sore ga seijú! (TV seriál)
Taimadó gakuen 35 šiken šótai (TV seriál)
2014 Abarenbó rikiši!! Macutaró (TV seriál)
Go-Go Tamagočči! (TV seriál)
Love Stage!! (TV seriál)
Suki dža tarinai (E10)
Love stage otokotači no rjúgi (E08)
Korette mošikašite (E07)
další epizody (9)
Nórin (TV seriál)
Witch Craft Works (TV seriál)
Širobako (TV seriál)
2013 Nagi no asu kara (TV seriál)
RDG: Red Data Girl (TV seriál)
Sen'jú. (TV seriál)
Tamako Market (TV seriál)
Ano ko no baton ni hana ga saku (E10)
Niwatori da to wa iwasené (E08)
Ore no sesudži mo kótta ze (E06)
2012 Brave 10 (TV seriál)
Džoširaku (TV seriál)
Hiiro no kakera: Dai ni šó (TV seriál)
Hiiro no kakera: Tamajori hime kitan (TV seriál)
Ixion Saga: Dimension Transfer (TV seriál)
Kami-sama hadžimemašita (TV seriál)
Saint seija: Omega (TV seriál)
Suki tte iina jo. (TV seriál)
Hoka ni wa nanimo (E10)
Dóšite (E06)
Kizu ga, aru (E04)
Tari Tari (TV seriál)
Moetari moetari (E10)
Široku nattari akaku nattari (E09)
2011 (TV seriál)
Sekai-ichi hatsukoi 2 (TV seriál)
Sekaiiči hacukoi (TV seriál)
Šinrjaku!? Ika musume (TV seriál)
2010 Šinrjaku! Ika musume (TV seriál)
2009 Kanamemo (TV seriál)
Kobato. (TV seriál)
Kókaku no Regios (TV seriál)
Sendžó no Valkyria: Valkyria Chronicles (TV seriál)
Tamagočči! (TV seriál)
2008 Džundžó Romantica (TV seriál)
Džundžó Romantica 2 (TV seriál)
Nabari no ó (TV seriál)
2007 Genšiken 2 (TV seriál)
Mononoke (TV seriál)
Ókiku furikabutte (TV seriál)
2006 Ajakaši: Japanese Classic Horror (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Kiba (TV seriál)
Kudžbiki Unbalance (TV seriál)
xxxHOLiC (TV seriál)
2005 Blood+ (TV seriál)
Ginban Kaleidoscope (TV seriál)
Ičigo Marshmallow (TV seriál)
Suki na mono wa suki dakara šó ga nai!! (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
Genšiken (TV seriál)
Marshmallow Times (TV seriál)
2003 Air Master (TV seriál)
2002 .hack//SIGN (TV seriál)
Kanon (TV seriál)
Princess Tutu (TV seriál)
Tokyo Underground (TV seriál)
Šičinin no Nana (TV seriál)
2001 Comic Party (TV seriál)
Hikaru no go (TV seriál)
Jungle wa icumo Hare noči Gú (TV seriál)
Kaze no jódžinbó (TV seriál)
2000 Gensó maden saijúki (TV seriál)
Gravitation (TV seriál)
Kazemakase tsukikage Ran (TV seriál)
Medarot damašii (TV seriál)
Strange Dawn (TV seriál)
1999 Kamikaze kaitó Jeanne (TV seriál)
Tenši ni narumon! (TV seriál)
1998 Á! Megami-sama! Čiččai tte koto wa benri da ne! (TV seriál)
1996 Mahó šódžo Pretty Sammy (TV seriál)
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
Taiho šičau zo: You're Under Arrest (TV seriál)
1989 Kidó keisacu Patlabor (TV seriál)
Ranma ½ (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky