foto

Billy Sneddon

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Stan & Ollie
2017 Ghost Stories
2016 Naprosto dokonalé
2015 Bill
2013 The Great Train Robbery (TV film)
2011 Holy Flying Circus (TV film)
Je třeba zabít Bona
United (TV film)
2010 Čtyři lvi
2009 Politické kruhy
2003 Anglian Lives: Alan Partridge (TV film)

TV seriály

2017 Quacks (TV seriál)
The Duke's Tracheotomy (E01)
2016 Lovesick (TV seriál)
Liv (S02E04)
Amy (S02E03)
Agata (S02E02)
další epizody (4)
2015 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Mamka Meyerová (S04E07)
Teherán (S04E04)
Spojené zasedání (S04E01)
2014 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Debata (S03E08)
Clovis (S03E04)
Pár nových začátků (S03E01)
2013 Viceprezident(ka) (TV seriál)
První reakce (S02E08)
Andrew (S02E06)
Volby (S02E01)
2012 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Slzy (S01E08)
Baseball (S01E06)
Mražený jogurt (S01E02)
další epizody (4)
2010 Little Crackers (TV seriál)
2008 No Heroics (TV seriál)
The Inbetweeners (TV seriál)
Xmas Party (S01E06)
Caravan Club (S01E05)
Girlfriend (S01E04)
další epizody (6)
2005 Je to soda (TV seriál)
2004 Green Wing (TV seriál)
Show Catherine Tateové (TV seriál)
2000 Down to Earth (TV seriál)
Jam (TV seriál)
1999 Ženská liga (TV seriál)
1997 Brass Eye (TV seriál)
I'm Alan Partridge (TV seriál)

TV pořady

2012 Whatever Happened to Harry Hill? (TV pořad)
2007 Billy Connolly: Was It Something I Said? (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ghost Stories

TV seriály

2004 Green Wing (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2005 Je to soda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace