foto

Jamison Haase

  • nar. 19.4.1974 (45 let)
    Cedar Township, Minnesota, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Eliza Sherman's Revenge
2014 Murder101
Soudce
Transformers: Zánik
Turnaround Jake
2013 Sox
2009 Imigranti
Miss Ohio
2001 Cold Call
Lincolnská střední

TV seriály

2018 Poslední loď (TV seriál)
Commitment (S05E10)
2017 Colony (TV seriál)
Ronin (S02E13)
2016 American Crime Story (TV seriál)
Na útěku (S01E02)
2015 Poslední loď (TV seriál)
Vzpoura (S02E02)
Město zatracených (S02E01)
Melissa a Joey (TV seriál)
Melissa & Joey's Frozen (S04E18)
Liga snů (TV seriál)
The Great Night of Shiva (S07E13)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Výcvik (S06E17)
2014 Kirby Buckets (TV seriál)
Poslední loď (TV seriál)
Všude dobře, doma nejlíp (S01E10)
Testy (S01E09)
Do baru přijdou dva námořníci... (S01E08)
další epizody (8)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Makléř na kolotoči (S10E07)
2013 Jon and Jen Are Married (TV seriál)
2012 Procitnutí (TV seriál)
Vegas (TV seriál)
All That Glitters (E03)
Castle na zabití (TV seriál)
Po pracovní době (S05E08)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S08E16)
2009 Private Practice (TV seriál)
The Way We Were (S03E02)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Můj domov v Kentucky (S03E03)
2008 Útěk z vězení (TV seriál)
Nezištný (S04E12)
Tichý boj (S04E11)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Jak je to s přesčasem (S05E14)
2007 Profesionálky (TV seriál)
Samantha Who? (TV seriál)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Falešný vrah (S03E11)
Beze stopy (TV seriál)
Malé věci (S04E16)
2005 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Smrtící polibek (S02E22)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Druhý příchod legendy (S01E17)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace