Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Lazy Susan
2019 Finding Her
Villains
2006 My Brother
2003 Den zlomu (TV film)
2000 Frekvence
Tha Eastsidaz
1997 Don King: Jenom v Americe (TV film)

TV seriály

2020 For Life (TV seriál)
Brother's Keeper (E03)
2019 Bluff City Law (TV seriál)
Ave Maria (E09)
The All-American (E06)
The Code (TV seriál)
Blowed Up (E01)
Pose (TV seriál)
Never Knew Love Like This Before (S02E04)
2018 Mistr iluze (TV seriál)
Escapology (E03)
Crashing (TV seriál)
The Atheist (S02E01)
Marvel's Luke Cage (TV seriál)
Vzpomínají na tebe (S02E13)
Hlavní ingredience (S02E10)
Jedině drsně (S02E08)
další epizody (5)
Daredevil (TV seriál)
Setkání (S03E11)
Perfektní hra (S03E05)
Za dobrotu (S03E03)
další epizody (4)
Paní ministryně (TV seriál)
My Funny Valentine (S04E16)
2017 Bull (TV seriál)
Free Fall (S01E16)
Špinaví poldové (TV seriál)
Broken Dolls (S02E13)
Whoever Fights Monsters (S02E10)
Jak prosté (TV seriál)
Příběh mrtvého muže (S05E18)
2016 Marvel's Luke Cage (TV seriál)
Podezřelý (S01E08)
Manifest (S01E07)
Špinaví poldové (TV seriál)
Undiscovered Country (S01E07)
Daredevil (TV seriál)
Muž v krabici (S02E10)
Sedm minut v ráji (S02E09)
Quantico (TV seriál)
KUDOVE (S02E01)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Vina ze spoluúčasti (S07E07)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Collateral Damages (S17E15)
2015 Gotham (TV seriál)
Přepadovka (S02E04)
Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Dodgy Draft (S01E19)
2014 Domek z karet (TV seriál)
17. kapitola (S02E04)
2013 Vzpomínky (TV seriál)
Bigtime (S02E01)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Black and Blue (S02E06)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
The Philanthropist (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Zrzka (S08E11)
Folie a Deux (S08E07)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Burned (S08E11)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Vítej v klubu (S06E02)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
Pattern of Conduct (E06)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Žena na obtíž (S02E11)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zapírání (S03E21)
2001 Třetí hlídka (TV seriál)
September Tenth (S03E02)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Black, White and Blue (S10E17)
1998 Policie New York (TV seriál)
Czech Bouncer (S06E07)
1995 Central Park West (TV seriál)
Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky