foto

Danny Johnson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Finding Her
2006 My Brother
2003 Den zlomu (TV film)
2000 Frekvence
Tha Eastsidaz
1997 Don King: Jenom v Americe (TV film)

TV seriály

2018 Deception (TV seriál)
Escapology (E03)
Crashing (TV seriál)
The Atheist (S02E01)
Luke Cage (TV seriál)
They Reminisce Over You (S02E13)
The Main Ingredient (S02E10)
If It Ain't Rough, It Ain't Right (S02E08)
další epizody (5)
Daredevil (TV seriál)
Reunion (S03E11)
The Perfect Game (S03E05)
No Good Deed (S03E03)
další epizody (4)
Madam Secretary (TV seriál)
My Funny Valentine (S04E16)
2017 Bull (TV seriál)
Free Fall (S01E16)
Špinaví poldové (TV seriál)
Broken Dolls (S02E13)
Whoever Fights Monsters (S02E10)
Jak prosté (TV seriál)
Příběh mrtvého muže (S05E18)
2016 Luke Cage (TV seriál)
Blowin' Up the Spot (S01E08)
Manifest (S01E07)
Špinaví poldové (TV seriál)
Undiscovered Country (S01E07)
Daredevil (TV seriál)
The Man in The Box (S02E10)
Seven Minutes in Heaven (S02E09)
Quantico (TV seriál)
KUDOVE (S02E01)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Vina ze spoluúčasti (S07E07)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Collateral Damages (S17E15)
2015 Gotham (TV seriál)
Rise of the Villains: Strike Force (S02E04)
Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Dodgy Draft (S01E19)
2014 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 17 (S02E04)
2013 Vzpomínky (TV seriál)
Bigtime (S02E01)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Black and Blue (S02E06)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
The Philanthropist (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Zrzka (S08E11)
Folie a Deux (S08E07)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Už není žádné my (S01E12)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Burned (S08E11)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Vítej v klubu (S06E02)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Žena na obtíž (S02E11)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zapírání (S03E21)
2001 Třetí hlídka (TV seriál)
September Tenth (S03E02)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Black, White and Blue (S10E17)
1998 Policie New York (TV seriál)
Czech Bouncer (S06E07)
1995 Central Park West (TV seriál)
Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace