foto

Natalie Desselle

  • nar. Alexandria, Louisiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Vraťte mi mé dítě
2013 A Mother's Rage (TV film)
2010 Madea's Big Happy Family
2009 Killing of Wendy
1997 Bláznivé holky na lovu
Lovec žen
Popelka (TV film)
1996 Vabank

TV seriály

2003 Eve (TV seriál)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
1998 For Your Love (TV seriál)
Getting Personal (TV seriál)
1997 Built to Last (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 The Smoking Gun Presents: World's Dumbest (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky