foto

Aziz İzzet Biçici

  • nar. 24.2.1966 (53 let)
    Kilis, Gaziantep, Southeastern Anatolia Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Keşif
2014 Pek Yakında
Zengin ve Yoksul (TV film)
Çerçi (TV film)
2013 Kalbin Dili (TV film)
2012 Küçük Kalpler (TV film)
2011 Tenkrát v Anatolii
2010 Ay Lav Yu
Şenlikname: Bir İstanbul Masalı
2004 Metropol kabusu
2002 Son

TV seriály

2019 Halka (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Leke (TV seriál)
İnanır Mıydın (S01E09)
Çarpisma (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (5)
2017 Payitaht: Abdülhamid (TV seriál)
Savaşçı (TV seriál)
2016 Gecenin Kraliçesi (TV seriál)
İçerde (TV seriál)
2014 Analı Oğullu (TV seriál)
2013 Kaçak (TV seriál)
Osmanlı'da Derin Devlet (TV seriál)
2011 Bir Çocuk Sevdim (TV seriál)
Kayıp Aranıyor (TV seriál)
2009 IV. Osman (TV seriál)
2007 Kurtlar Vadisi: Pusu (TV seriál)
2005 Acı Hayat (TV seriál)
2004 İstanbul Şahidimdir (TV seriál)
Şeytan Ayrıntıda Gizlidir (TV seriál)
Şubat Soğuğu (TV seriál)
2003 Kurtlar vadisi (TV seriál)
2002 En Son Babalar Duyar (TV seriál)
Sırlar Dünyası (TV seriál)
2000 Parça Pinçik (TV seriál)
1999 Bizim Sokak (TV seriál)
Yılan Hikayesi (TV seriál)
1998 Sıcak Saatler (TV seriál)
Üvey Baba (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace