foto

Dieter Pröttel

  • nar. 31.10.1933 (87 let)
    Offenburg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1986 Geld oder Leber!
1985 Seitenstechen
1984 Dva nosáči tankují super
Maminko, jen žádnou paniku
1983 Dva supernosáči
1977 Fragen Sie Frau Erika (TV film)
1972 Die Glückspirale (TV film)
1965 Musik aus dem Atlantik (TV film)
1963 Eheinstitut Harmonie (TV film)

TV seriály

1961 Komische Geschichten mit Georg Thomalla (TV seriál)
1960 Bon soir, Kathrin! (TV seriál)

TV pořady

1980 Verstehen Sie Spaß? (TV pořad)
1977 1, 2 oder 3 (TV pořad)
1975 Berlin grüsst Bern (TV pořad)
1972 Hätten Sie heut' Zeit für mich? (TV pořad)
1966 Talentschuppen (TV pořad)
1965 Schaffe, schaffe, Häusle baue (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2009 Lachen mit Heinz Schenk (TV film)

TV seriály

1961 Komische Geschichten mit Georg Thomalla (TV seriál)

Dokumentární

2011 Was wurde aus...? (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1965 Musik aus dem Atlantik (TV film)
1963 Eheinstitut Harmonie (TV film)

Host

TV pořady

1966 Talentschuppen (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky