foto

Saicuki Cuzumi

  • nar. 17.12.1974 (44 let)
    Hyōgo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2008 Hakken taiken daisuki! Šimadžiró (TV seriál)
2006 Kekkaiši (TV seriál)
2005 Akuei to Gaččinpo: Tenkomori (TV seriál)
2004 Akuei to Gaččinpo (TV seriál)
Rozen Maiden (TV seriál)
2001 Najica dengeki sakusen (TV seriál)
Otogi Story: Tenši no šippo (TV seriál)
2000 Gravitation (TV seriál)
1998 Serial Experiments: Lain (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky