foto

Kazuhisa Sakaguči

  • nar. 23.4.1960 (59 let)
    Wakayama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Prayers

TV seriály

2006 Kateikjó Hitman Reborn! (TV seriál)
2005 Transformers: Galaxy Force (TV seriál)
2004 Midori no hibi (TV seriál)
2001 Super GALS! Kotobuki Ran (TV seriál)
1998 Hanasaka tenši Tenten-kun (TV seriál)
1997 Haunted Junction (TV seriál)
1996 Taiho šičau zo: You're Under Arrest (TV seriál)
1995 Fušigi júgi (TV seriál)
1994 Tottemo! Luckyman (TV seriál)
1993 Nintama Rantaró (TV seriál)
1992 Crayon Šin-čan (TV seriál)
Nontan to iššo (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1991 Ore wa čokkaku (TV seriál)
1990 Heisei tensai Bakabon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace