foto

Ole Bratt Birkeland

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 American Animals
2017 Ghost Stories
2016 Rande pro šílenou Mary
2013 Mister John
2012 Tam nahoře
2011 In Love with Alma Cogan
Shirley (TV film)
2009 Calling, The
2008 Helen
2007 Ruby Blue
Ďáblova cesta
2004 Everything

TV seriály

2017 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Crazy Diamond (E04)
2016 National Treasure (TV seriál)
The Crown (TV seriál)
Gloriana (S01E10)
Pride & Joy (S01E08)
Gelignite (S01E06)
další epizody (4)
2014 The Missing (TV seriál)
Till Death (S01E08)
Return to Eden (S01E07)
Concrete (S01E06)
další epizody (8)
2013 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Utopia (TV seriál)
2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
2010 Dirk Gently (TV seriál)
This Is Jinsy (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)

Dokumentární

2015 10 Billion
Listen to Me Marlon
2013 Kiss the Water
2010 Arbor
2004 Peace One Day

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace