foto

Herbert B. Swope Jr.

  • nar. 30.11.1915
    New York City, New York, USA
  • zem. 4.1.2008 (92 let)
    Palm Beach, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1958 Bravados
The Fiend who Walked the West
1957 The True Story of Jesse James
1956 Hilda Crane
Three Brave Men

TV seriály

1959 Five Fingers (TV seriál)
1949 The Clock (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1955 The Adventures of Huckleberry Finn (TV film)

TV seriály

1960 The Witness (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
The Best of Broadway (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky