foto

Kyu-bok Lee

  • nar. 2.1.1981 (38 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Moolgwoe
2017 Yeokmo - banraneui sidae
2015 Migoong : bimilae
2014 Naui sarang naui shinboo
2013 Nuguna je myeonge jokgo shipda
Rolleokoseuteo

TV seriály

2018 Geunamja ohsu (TV seriál)
Madeo (TV seriál)
2017 Boiseu (TV seriál)
Hwanggeumbit nae insaeng (TV seriál)
Keurimineol maindeu (TV seriál)
Sikagotajagi (TV seriál)
Tukkapseu (TV seriál)
2016 Manyeobogam (TV seriál)
Piribooneun sanai (TV seriál)
2015 Areumdawoon naui shinboo (TV seriál)
Meogneun jonjae (TV seriál)
2014 Oneuldo cheongchoon (TV seriál)
Raieo geim (TV seriál)
2013 Banggwa hoo bokboolbok (TV seriál)
Moojungdoshi (TV seriál)
2012 Butaghaeyo kaebtin (TV seriál)
2010 Jeppangwang Kim Tak Goo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky