foto

Han-seo Lee

  • nar. 24.2.2009 (11 let)
    Čchonan, provincie Jižní Čchungčchong, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Goonghab
Leseulleo
2016 Teoneol

TV seriály

2019 Susanghanjangmo (TV seriál)
2018 Chakhanmannyeojeon (TV seriál)
2017 20segi sonyeonsonyeo (TV seriál)
Choigoeui hanbang (TV seriál)
Keurimineol maindeu (TV seriál)
Ssam maiwei (TV seriál)
2016 Booleola mipoonga (TV seriál)
Sseulsseulhago charanhasindoggaebi (TV seriál)
2015 Choegoeui yeonin (TV seriál)
Dolaon hwanggeumbok (TV seriál)
Naeildo seungri (TV seriál)
Yookryongi nareusha (TV seriál)
2014 Jeonseolui manyeo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky