foto

Joey Albright

  • nar. 1988

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jangsali : ijhyeojin yeongungdeul
2018 Gukgabudoeui nal
2017 Taxikář ze Soulu
2016 Oppa saenggak

TV seriály

2018 Mubeob byeonhosa (TV seriál)
2017 Choikang baedalggun (TV seriál)
Eonnineun salahissda (TV seriál)
Geu yeojaeui bada (TV seriál)
Maentumaen (TV seriál)
Pasukkun (TV seriál)
Ssam maiwei (TV seriál)
Teonneol (TV seriál)
2016 Cheongchunsidae (TV seriál)
Choehoorobooteo doobeonjjae sarang (TV seriál)
Ddanddara (TV seriál)
Deo keitu (TV seriál)
Gutbai miseuteo beullak (TV seriál)
Kaerieoleul kkeuneun yeoja (TV seriál)
Monseuteo (TV seriál)
Sarangeun bangulbangul (TV seriál)
Sseulsseulhago charanhasindoggaebi (TV seriál)
Syopingwang Lui (TV seriál)
Taeyangeui hooye (TV seriál)
Uri gapsooni (TV seriál)
Woonppallomaenseu (TV seriál)
Yeojaeui bimil (TV seriál)
2015 Areumdawoon dangsin (TV seriál)
Byeolnan myeoneuri (TV seriál)
Ddak neo gateun ddal (TV seriál)
Dubeonjjae seumusal (TV seriál)
Geunyeoneun yeppeossda (TV seriál)
Gwisineun mwohana (TV seriál)
Hwangholhan yiwoot (TV seriál)
O mai bineoseu (TV seriál)
Sangryusawhe (TV seriál)
Soonjunge banhada (TV seriál)
Yeowangui kkot (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky