foto

Hans Ulrich Laufer

  • nar. 16.7.1923
    Löwenberg (Lwówek Śląski, Polsko), Preußen, Německá říše
  • zem. 22.5.2007 (83 let)
    Berlin, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Výstup na Chimborazo
1986 Polizeiruf 110 - Mit List und Tücke (TV film)
1985 Polizeiruf 110 - Laß mich nicht im Stich (TV film)
1981 Mefisto
1979 Das unsichtbare Visier - Insel des Todes 1 (TV film)
Das unsichtbare Visier - Insel des Todes 2 (TV film)
Die blonde Geisha (TV film)
1977 Auftrag: Überleben (TV film)
1976 Das unsichtbare Visier - Sieben Augen hat der Pfau (TV film)
1975 Dva zločiny (TV film)
Polizeiruf 110 - Das letzte Wochenende (TV film)
1974 Der Sandener Kindermordprozeß (TV film)
Geheimnis des Ödipus, Das (TV film)
Tod am Mississippi (TV film)
Záře nad Drávou
1973 Polizeiruf 110 - Siegquote 180 (TV film)
1972 Bettina von Arnim
Das 109. Experiment (TV film)
Vozvraščenije k žizni
1971 Osvobození III - Směr hlavního úderu
Verwandte und Bekannte (TV film)
1969 Der Staatsanwalt hat das Wort - Ich brauch' kein Kindermädchen (TV film)
Krupp und Krause (TV film)
Osvobození II - Průlom
1968 Alchimisten (TV film)
Der Mord, der nie verjährt
Osvobození I - Ohnivá duha
Urlaub (TV film)
1967 Kriminalfälle ohne Beispiel - Anatomie eines Justizmordes (TV film)
1966 Lebende Ware
1965 Fräulein Reisebüro (TV film)
Nichterfasstes Zimmer zu vermieten (TV film)
1964 Der Fächer der Madame de Pompadour (TV film)
Ritualmord in Ungarn (TV film)
1963 Blaulicht - Heißes Geld (TV film)
Drei Kriege - 1. Teil: Tauroggen (TV film)
Mariana Pineda (TV film)
Mord in Riverport (TV film)
Schatten und Schemen (TV film)
Tote reden nicht (TV film)
Vanina Vanini (TV film)
Wenn die Rosen tanzen (TV film)
1962 Blaulicht - ...Bitte um mildernde Umstände (TV film)
Totentanz (TV film)
1961 Kleid, Das
Küßchen und der General
1960 Kalné vody
Lidé s křídly
Mlčící hvězda
Projekt Merkur (TV film)
Pět nábojnic
Spotkania w mroku
1959 Kapitäne bleiben an Bord
Tanja
1958 Bídníci
Eskadra Netopýr
Píseň námořníků
1957 Polonia-Express (TV film)
1956 Das Geisterschloß
1950 Rodina Benthinů

TV seriály

1982 Geschichten übern Gartenzaun (TV seriál)
1981 Jockei Monika (TV seriál)
1979 Abschied vom Frieden (TV seriál)
1978 Scharnhorst (TV seriál)
1976 Das Mädchen Krümel (TV seriál)
1973 Eva und Adam (TV seriál)
Neviditelné hledí (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 I ve smrti sami (TV seriál)
1969 Drei von der K (TV seriál)
1968 Rudí horolezci (TV seriál)
1967 Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)
1966 Ach, du meine Güte! (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
1962 Tempel des Satans (TV seriál)
1961 Vzpoura svědomí (TV seriál)
1960 Útěk z pekla (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)
Die Vormanns und ihre Freunde (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace