foto

Anvar Libabov

  • nar. 2.5.1958 (61 let)
    Novaya Kushva, Sverdlovskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gogol. Strašnaja mesť
Gogol. Vij (TV film)
Hoffmaniáda
2013 Bystreje, čem kroliki
Je těžké být bohem
2008 Ně dumaj pro bělych obězjan
1999 Choču v ťjurmu
1998 O zrůdách a lidech
1994 Zámek

TV seriály

2017 Komissarša (TV seriál)
2016 Šaman (TV seriál)
Čužije děňgi (S03E12)
Pod kupolom cirka (S03E07)
2015 Inspektor Kuper (TV seriál)
Bitva za "Arsenal" (S02E15)
Dělo česti (S02E14)
Zvonok (S02E13)
další epizody (10)
2014 Něbesnyj sud. Prodolženije (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Zamknutyj krug (S08E30)
Ošibka (S08E29)
Gosti iz mraka (S08E28)
další epizody (30)
2012 Litějnyj (TV seriál)
Něsčastnyj slučaj (S07E32)
Napravlennyj vzryv (S07E31)
Dvojnoj zachvat (S07E30)
další epizody (31)
2011 Litějnyj (TV seriál)
Plata za žizň (S06E17)
Opravdannyj risk (S06E16)
Ličnoje dělo (S06E15)
další epizody (33)
2010 Litějnyj (TV seriál)
Srok davnosti (S04E32)
Art (S04E31)
Opasnyj gruz (S04E30)
další epizody (32)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Vojna (S03E27)
Těmnota (S03E26)
Zolotaja oseň (S03E25)
další epizody (51)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Svet angela (S01E24)
Prochodnaja peška (S01E23)
Ochota na tajpana (S01E22)
další epizody (24)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Koški-myški (S03E26)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky