foto

Michael Christian

  • nar. 9.5.1947
    Lubmin, Německo
  • zem. 12.6.2006 (59 let)
    Berlin, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Zurück in die Stadt von Morgen (studentský film)
2004 Sám mezi dětmi (TV film)
Tatort - Teufelskreis (TV film)
2003 Poslední taxi (TV film)
Spy Sorge
2002 Polizeiruf 110 - Braut in Schwarz (TV film)
2001 Stubbe - Von Fall zu Fall: Unschuldsengel (TV film)
1995 Rache
1994 Blaue, Der
1984 Flieger (TV film)
1983 Das Interview (TV film)
Die Zaubergräte
Um Heidemarie (TV film)
1981 Das Ermittlungsverfahren
Sturz, Der
Velké dobrodružství Kašpara Schmecka (TV film)
1980 Kunstraub (TV film)
Meines Vaters Straßenbahn (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Einzelgänger (TV film)
Sólo pro Sunny
1979 Die blonde Geisha (TV film)
Katův bratr
Schmuggler von Rajgrod, Die
1978 Das unsichtbare Visier - King-Kong-Grippe 2 (TV film)
Leise flehen meine Lieder (TV film)
Přechod
1977 Rückkopplung (TV film)
1976 Alle meine Kinder (TV film)
Das Grashaus oder Die Aufteilung von 35000 Frauen auf zwei Mann (TV film)
Das unsichtbare Visier - Sieben Augen hat der Pfau (TV film)
1975 Eine Pyramide für mich
Polizeiruf 110 - Der Spezialist (TV film)
Polizeiruf 110 - Zwischen den Gleisen (TV film)
Zwischen Nacht und Tag
1974 Geheimnis des Ödipus, Das (TV film)
Nachtasyl (TV film)
Unser blaues Dach (TV film)
1973 Wenn die Tauben steigen (TV film)
1972 Teddy Plüschohr und seine Freunde spielen Domino
Teddy Plüschohr und seine Freunde streiten sich

TV seriály

2004 Hexen - Magie, Mythen und die Wahrheit (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Candy Club (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Schloss Einstein (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1985 Lidé z Züderova (TV seriál)
1984 Mensch, Oma! (TV seriál)
1982 Rächer, Retter und Rapiere (TV seriál)
1980 Das Mädchen Störtebeker (TV seriál)
1978 Marx und Engels - Stationen ihres Lebens (TV seriál)
1973 Neviditelné hledí (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1967 Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)

Dokumentární

1999 Die Geschichte Mitteldeutschlands (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace