foto

Ursula Braun

  • nar. 8.8.1921
    Berlin, Preußen, Německá říše
  • zem. 3.12.1984 (63 let)
    Berlin, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Heiße Ware in Berlin (TV film)
1983 Alfons Köhler (TV film)
Meine fünf Frauen (TV film)
Snídaně v posteli (TV film)
1982 Emil, der Versager (TV film)
1981 Feuerdrachen (TV film)
Kreuz-As bedeutet Tod (TV film)
1980 Der Staatsanwalt hat das Wort - Der Preis (TV film)
Seitensprung (TV film)
Snoubenka
Sólo pro Sunny
1979 Anna und das Familiengespenst (TV film)
Ding im Schloß, Das
Pinselheinrich (TV film)
Polizeiruf 110 - Barry schwieg (TV film)
1978 Caballero in geborgtem Frack (TV film)
Du und icke und Berlin (TV film)
Starten Sie vor dem Schuss! (TV film)
1977 Cyankali (TV film)
Die Selbstmörderin Agnes Wabnitz (TV film)
1976 Abenteuer mit Konstanze (TV film)
Polizeiruf 110 - Eine fast perfekte Sache (TV film)
1975 Der Staatsanwalt hat das Wort - Hilfe für Maik (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Ohne Ansehen der Person (TV film)
1974 Polizeiruf 110 - Lohnraub (TV film)
Somow und andere (TV film)
1973 Der kaukasische Kreidekreis (TV film)
Zweite Leben des F.W.G. Platow, Das
1972 Anfang am Ende der Welt
Polizeiruf 110 - Der Tote im Fließ (TV film)
1971 KLK volá PTX: Červená kapela
Verwandte und Bekannte (TV film)
1970 Caesar und Cleopatra (divadelní záznam)
He Du!
1969 Jungfer, Sie gefällt mir
Na cestě k Leninovi
Träume (TV film)
1967 Mirandolina (divadelní záznam)
1966 Der Präsident ist beleidigt (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Bummel-Benno (TV film)
Hat Adam Riese sich verrechnet? (TV film)
Trick 17 B (TV film)
1965 Die Mutter und das Schweigen (TV film)
Solange Leben in mir ist
1964 Ein Mann für meine Frau (TV film)
Penzión Boulanka
1963 Die letzten (TV film)
1962 Das Stacheltier - Die unleserliche Handschrift
Der Tod des Handlungsreisenden (TV film)
Die Ratten (TV film)
1960 Die Venusmädchen (TV film)
Komödie der Irrungen
1959 Das Stacheltier - So zwitschern auch die Jungen?
Hochzeit in Bostelwetz (TV film)
Musterknaben
1957 Die Ratten (TV film)
1956 Sudí zalamejský

TV seriály

1983 Braniborská kronika (TV seriál)
1974 Die Frauen der Wardins (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky