foto

Roman Silberstein

  • nar. 18.11.1932
    Berlin, Preußen, Německá říše
  • zem. 27.4.2001 (68 let)
    Berlin, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Polizeiruf 110 - Der Tausch (TV film)
1993 Adamski
1992 Brocken, Der
Land hinter dem Regenbogen, Das
Stilles Land
1990 Marie Grubbe (TV film)
1983 Polizeiruf 110 - Es ist nicht immer Sonnenschein (TV film)
1982 Polizeiruf 110 - Der Unfall (TV film)
1981 Das tapfere Schneiderlein (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Teufel hat den Schnaps gemacht (TV film)
1980 Draußen im Heidedorf (TV film)
Ich will nach Hause (TV film)
1979 Tull (TV film)
1978 Jugendweihe (TV film)
1974 Ich war in Honolulu - wetten? (TV film)
1973 Die Zwillinge
Zement (TV film)
1971 Zeitgenossen
1970 Der Streit um den Sergeanten Grischa (TV film)
1969 Ungewöhnlicher Ausflug (TV film)
1966 Die Nacht zwischen Donnerstag und Freitag (TV film)
Spur der Steine
1965 Die Himmelfahrt der Galgentoni (TV film)
Revision (TV film)
1964 Blaulicht - Prozeß Jutta H.
Eine amerikanische Hochzeit (TV film)
Rummelplatz (TV film)
1963 Blaulicht - In 24 Stunden (TV film)
Die Reise um die Erde in 80 Tagen (TV film)
Die Sommerfrische (TV film)
1962 Die Weber (TV film)
Jean Baras' große Chance (TV film)
1960 Entscheidung des Dr. Ahrendt, Die
Zu jeder Stunde
1958 Píseň námořníků

TV seriály

1996 Bruder Esel (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1980 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
In Kost und Logis (E68)
1975 Broddi (TV seriál)
1972 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Alleingang (E23)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Zollfahndung (TV seriál)
1969 Drei von der K (TV seriál)
Sankt Urban (TV seriál)
1967 Begegnungen (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)

Divadelní záznam

1967 Die Räuber (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky