foto

Yongguk

  • nar. 31.3.1990 (29 let)
    Městský obvod Guro, Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Mr. aidol

Hudební videoklipy

2018 술 취함 (hudební videoklip)
2017 야마자키 (hudební videoklip)
2015 바디로션 (hudební videoklip)
2011 I Remember (hudební videoklip)
Never Give Up (hudební videoklip)
미친거니 (hudební videoklip)
샤이보이 (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2017 K-Rush (TV pořad)
2016 사장님이 보고있다 (TV pořad)
2013 After School Club (TV pořad)
2011 Jugan aidol (TV pořad)
2009 유희열의 스케치북 (TV pořad)
2005 Muhan dojeon (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2018 술 취함 (hudební videoklip)
2017 야마자키 (hudební videoklip)
2015 바디로션 (hudební videoklip)
2011 I Remember (hudební videoklip)
Never Give Up (hudební videoklip)