foto

Bumper Robinson

  • nar. 19.6.1974 (44 let)
    Cleveland, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Jane Doeová: Ano, vzpomínám si (TV film)
2004 Death Valley
2001 Obraz
Old Settler, The (TV film)
Za nepřátelskou linií
1999 Having Our Say: The Delany Sisters' First 100 Years (TV film)
1996 Generation X (TV film)
1995 O.J. Simpson - Vrah, či oběť? (TV film)
Černá klec
1987 Duch (TV film)
1985 Můj nepřítel
1983 Kokain a modré oči (TV film)

TV seriály

2016 Black-ish (TV seriál)
Any Given Saturday (S02E17)
2015 Lost in Oz (TV seriál)
Black-ish (TV seriál)
Elephant in the Room (S01E23)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Pilot (E01)
2010 Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (TV seriál) - a.z.
2009 Roommates (TV seriál)
2003 Eve (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Present Perfect (S07E14)
Sabrina in Wonderland (S07E13)
The Lyin', the Witch and the Wardrobe (S07E11)
další epizody (4)
2002 20 Things to Do Before You're 30 (TV seriál)
Flatland (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina Unplugged (S07E06)
Free Sabrina (S07E05)
Shift Happens (S07E04)
další epizody (6)
2001 PBS Hollywood Presents (TV seriál)
2000 Syn pláže (TV seriál)
1999 Grown Ups (TV seriál)
The Parkers (TV seriál)
1998 Guys Like Us (TV seriál)
Linc's (TV seriál)
1997 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Trial by Fury (S01E12)
1996 The Steve Harvey Show (TV seriál)
1995 The Client (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
On Our Own (TV seriál)
1993 Living Single (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
1991 Royal Family, The (TV seriál)
1990 Molloy (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
Sever a Jih II (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
Punky Brewster (TV seriál)
1983 Webster (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Gimme a Break! (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

1993 'Star Trek: Deep Space Nine': Behind the Scenes

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace