foto

Kurt Radeke

  • nar. 27.4.1924
    Pasewalk, Preußen, Německá říše
  • zem. 9.2.2017 (92 let)
    Berlin, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Léto v Berlíně
1998 Spuk aus der Gruft
1997 Polizeiruf 110 - Über den Tod hinaus (TV film)
1992 Antigona
1990 König Phantasios (TV film)
1989 Ich, Thomas Müntzer, Sichel Gottes (TV film)
1987 Der Geisterseher (TV film)
Wengler & Söhne
1986 Neznámé paprsky (TV film)
Zwischen Abschied und Wiedersehen (TV film)
1985 Polizeiruf 110 - Treibnetz (TV film)
1984 Wo andere schweigen
1983 Bruno H. Bürgel - Berliner Firmament (TV film)
Plauener Spitzen (TV film)
1982 Dein unbekannter Bruder
Komm mit mir nach Chicago (TV film)
Melanie van der Straaten (TV film)
Steckbrieflich gesucht (TV film)
Wenn's donnert, blüht der Gummibaum (TV film)
1981 Nežádoucí host (TV film)
Robinsons Hütte (TV film)
1980 Draußen im Heidedorf (TV film)
Glück und Glas (TV film)
1979 Kein Platz für Teufel (TV film)
Schmuggler von Rajgrod, Die
1978 Unser Drache Kasimir (TV film)
Zünd an, es kommt die Feuerwehr
1977 Das Herz der Dinge (TV film)
Die Millionen des Knut Brümmer (TV film)
O čertovi a třech zlatých vlasech
1976 Abenteuer mit Konstanze (TV film)
Abschied von Gabriele (TV film)
Eine Chance für Manuela (TV film)
Jenny Treiblová (TV film)
Modré světlo
Netvor ze Samarkandu (TV film)
1975 Bin ich Moses? (TV film)
Kostja und der Funker (TV film)
Mořská panna (TV film)
Till Enšpígl
1974 Die Geisterfalle (TV film)
Die erste Nacht (TV film)
Maria (TV film)
Polizeiruf 110 - Kein Paradies für Elstern (TV film)
1973 Den Wolken ein Stück näher (TV film)
Die Zwillinge
Liebe für Liebe (TV film)
Wann kommt Ehrlicher? (TV film)
1972 Bach in Arnstadt (TV film)
Invasion (TV film)
Leichensache Zernik
Polizeiruf 110 - Das Ende einer Mondscheinfahrt (TV film)
Prof. Dr. med. Maria Fabian (TV film)
1971 Die Unbequemen (TV film)
Husaren in Berlin
Kennen Sie Urban?
Männer ohne Bart
Utajené přátelství (TV film)
Čas čápů
1970 Fiete Stein (TV film)
Tscheljuskin (TV film)
1969 Verschwörung (TV film)
1960 Blaue Stunde mit Ursula Herking (TV film)

TV seriály

1988 Tiere machen Leute (TV seriál)
1987 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Himmelblau oder Hans im Glück (E119)
1986 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ein todsicherer Tip (E104)
1985 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Das Biest (E102)
Verblendet (E101)
1983 Braniborská kronika (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Verlorene Zeit (E87)
1979 Strašidla pod čertovým kolem (TV seriál)
1975 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ohne Ansehen der Person (E42)
1971 Die Verschworenen (TV seriál)
Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Sankt Urban (TV seriál)

Divadelní záznam

1988 Ein besserer Herr (divadelní záznam)
1984 Drei Schwestern (divadelní záznam)
1981 Die lange Ankunft des Alois Fingerlein (divadelní záznam)
1980 Arno Prinz von Wolkenstein oder Kader entscheiden alles (divadelní záznam)
1972 Der Egoist (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky