foto

Kurt Radeke

  • nar. 27.4.1924
    Pasewalk, Preußen, Německá říše
  • zem. 9.2.2017 (92 let)
    Berlin, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Léto v Berlíně
1998 Spuk aus der Gruft
1997 Polizeiruf 110 - Über den Tod hinaus (TV film)
1992 Antigona
1990 König Phantasios (TV film)
1989 Ich, Thomas Müntzer, Sichel Gottes (TV film)
1988 Ein besserer Herr (divadelní záznam)
1987 Der Geisterseher (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Himmelblau oder Hans im Glück (TV film)
Wengler & Söhne
1986 Der Staatsanwalt hat das Wort - Ein todsicherer Tip (TV film)
Neznámé paprsky (TV film)
Zwischen Abschied und Wiedersehen (TV film)
1985 Der Staatsanwalt hat das Wort - Das Biest (TV film)
Polizeiruf 110 - Treibnetz (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Verblendet, Der (TV film)
1984 Drei Schwestern (divadelní záznam)
Wo andere schweigen
1983 Bruno H. Bürgel - Berliner Firmament (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Verlorene Zeit (TV film)
Plauener Spitzen (TV film)
1982 Dein unbekannter Bruder
Komm mit mir nach Chicago (TV film)
Melanie van der Straaten (TV film)
Steckbrieflich gesucht (TV film)
Wenn's donnert, blüht der Gummibaum (TV film)
1981 Die lange Ankunft des Alois Fingerlein (divadelní záznam)
Nežádoucí host (TV film)
Robinsons Hütte (TV film)
1980 Arno Prinz von Wolkenstein oder Kader entscheiden alles (divadelní záznam)
Draußen im Heidedorf (TV film)
Glück und Glas (TV film)
1979 Kein Platz für Teufel (TV film)
Schmuggler von Rajgrod, Die
1978 Unser Drache Kasimir (TV film)
Zünd an, es kommt die Feuerwehr
1977 Das Herz der Dinge (TV film)
Die Millionen des Knut Brümmer (TV film)
O čertovi a třech zlatých vlasech
1976 Abenteuer mit Konstanze (TV film)
Abschied von Gabriele (TV film)
Eine Chance für Manuela (TV film)
Jenny Treiblová (TV film)
Modré světlo
Netvor ze Samarkandu (TV film)
1975 Bin ich Moses? (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Ohne Ansehen der Person (TV film)
Kostja und der Funker (TV film)
Mořská panna (TV film)
Till Enšpígl
1974 Die Geisterfalle (TV film)
Die erste Nacht (TV film)
Maria (TV film)
Polizeiruf 110 - Kein Paradies für Elstern (TV film)
1973 Den Wolken ein Stück näher (TV film)
Die Zwillinge
Liebe für Liebe (TV film)
Wann kommt Ehrlicher? (TV film)
1972 Bach in Arnstadt (TV film)
Der Egoist (divadelní záznam)
Invasion (TV film)
Leichensache Zernik
Polizeiruf 110 - Das Ende einer Mondscheinfahrt (TV film)
Prof. Dr. med. Maria Fabian (TV film)
1971 Die Unbequemen (TV film)
Husaren in Berlin
Kennen Sie Urban?
Männer ohne Bart
Utajené přátelství (TV film)
Čas čápů
1970 Fiete Stein (TV film)
Tscheljuskin (TV film)
1969 Verschwörung (TV film)
1960 Blaue Stunde mit Ursula Herking (TV film)

TV seriály

1988 Tiere machen Leute (TV seriál)
1983 Braniborská kronika (TV seriál)
1979 Strašidla pod čertovým kolem (TV seriál)
1971 Die Verschworenen (TV seriál)
Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Sankt Urban (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky