foto

William Brayne

  • nar. 10.10.1935
    Vancouver, Kanada
  • zem. 1.4.2014 (78 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1986 Cold War Killers (TV film)

TV seriály

1995 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Fools and Kings (S06E04)
Christmas in June (S06E03)
1994 Lonesome Dove: The Series (TV seriál)
1992 Odyssea (TV seriál)
1990 Cluedo (TV seriál)
El C.I.D. (TV seriál)
Making News (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1985 Bulman (TV seriál)
C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
Rozsudek (S01E10)
Jako ryba ve vodě (S01E09)
Vláda násilí (S01E04)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Chessgame (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Nedotknutelní (S05E08)
1982 Profesionálové (TV seriál)
Liščí doupě na střeše (S05E01)
1980 Profesionálové (TV seriál)
Víkend na venkově (S04E13)
Tajný fond (S04E09)
Ztráta paměti (S04E07)
další epizody (4)
1979 Minder (TV seriál)
Running Blind (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Šílenství Mickeyho Hamiltona (S03E05)
Mrtvý svědek (S03E03)
1978 Strangers (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Obětní beránek (S02E10)
V obležení (S01E07)
Hrdinové (S01E05)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1972 Komisař Van der Valk (TV seriál)
1969 Special Branch (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Filmy

1998 The Dragon's Egg (TV film)
1972 Disciple of Death
1969 Stalo se v Southportu

Dokumentární

1977 Canal Zone
1976 Meat
1975 Welfare
1974 Primate
1973 Come On Children
Juvenile Court
1972 Essene
Weekend of a Champion
1971 Basic Training
1970 Metropolitní nemocnice (TV film)
1969 Law and Order (TV film)
1967 Warrendale
1966 Sound?? (TV film)
1963 World in Action (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky