foto

Ikue Kimura

  • nar. 10.12.1978 (40 let)
    Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Kaidōmaru

TV seriály

2018 Fullmetal Panic! Invisible Victory (TV seriál)
2005 Fullmetal Panic! The Second Raid (TV seriál)
2003 Fullmetal Panic? Fumoffu (TV seriál)
2002 Fullmetal Panic! (TV seriál)
Kiddy Grade (TV seriál)
2001 Samurai Girl: Real Bout High School (TV seriál)
1999 Seraphim Call (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace