foto

Kazuhiro Jamadži

  • nar. 4.6.1954 (66 let)
    Mie, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Godzilla: Hoši o kú mono
Godzilla: Kessen kidó zóšoku toši
2017 Ao no Exorcist: Kjóto fudžó'ó hen – Hebi to doku
Blame!
Godzilla: Kaidžú wakusei
Noc je krátká, tak kráčej dál, děvče
2016 One Piece Film Gold
2015 Kluk ve světě příšer
Nihon no ičiban nagai hi
Psycho-Pass: film
2013 Return
Sword Art Online: Extra Edition
2011 Made in Japan: Kora!
2008 Ghost in the Shell 2.0
2007 Kindaiči šónen no džikenbo Special (TV film)
2005 Final Fantasy VII: Advent Children
Šibuja monogatari
2004 Předtucha
Saint seija: Tenkai hen džósó – Overture
2003 Zkáza Ecobanu
2002 Armitage: Dual Matrix
Crayon Šin-čan: Araši o jobu appare! Sengoku daikassen
2001 Inugami
2000 Isola: tadžú džinkaku šódžo
Whiteout
1997 Detektiv Conan: Mrakodrap na časované bombě
Ningen isu
Tekken
1995 Ghost in the Shell
1993 Black Jack
1990 Gattubî - Bokura wa kono natsu nekutai wo suru
1987 Oišii onnatači
1986 Rape Hunter: Torima
1984 Šufu to seiseikacu
1982 Tattoo Ari
1981 Yarareta onna

TV seriály

2020 Guraburu! (TV seriál)
Jókai share house (TV seriál)
Nami jo kiite kure (TV seriál)
Ikašite kisanai (E05)
Šingeki no kjodžin (TV seriál)
Kibó no tobira (S04E03)
2018 Fullmetal Panic! Invisible Victory (TV seriál)
Kokkoku (TV seriál)
Dai džúni koku (E12)
Dai džúiči koku (E11)
Dai džú koku (E10)
další epizody (10)
2017 Ao no Exorcist: Kjóto fudžó'ó hen (TV seriál)
Gomen, aišiteru (TV seriál)
Granblue Fantasy: The Animation (TV seriál)
Sakura Quest (TV seriál)
Vatican kiseki čósakan (TV seriál)
Šókoku no Altair (TV seriál)
2016 91 Days (TV seriál)
Bubuki Buranki (TV seriál)
Bubuki Buranki: Hoši no kjodžin (TV seriál)
Doctor Čóhasan (TV seriál) - vyp.
Ija na onna (TV seriál)
Naomi to Kanako (TV seriál)
The Osaka Loop (TV seriál)
Thunderbolt Fantasy: Tóriken júki (TV seriál)
2015 Dragon Ball Super (TV seriál)
Durarara!!×2 (TV seriál)
Gakusen toši Asterisk (TV seriál) - vyp.
Kekkai sensen (TV seriál)
One Punch Man (TV seriál)
2014 Garo: Honó no kokuin (TV seriál)
Jú gi ó! Arc-V (TV seriál) - vyp.
Kindaiči šónen no džikenbó Returns (TV seriál)
Space☆Dandy (TV seriál)
Subete ga F ni Naru (TV seriál)
2013 Dokidoki! Precure (TV seriál)
Shuden Bye Bye (TV seriál)
Zettai Karen Children: The Unlimited – Hjóbu Kjósuke (TV seriál)
2012 Psycho-Pass (TV seriál)
Singuru Mazazu (TV seriál)
2011 Beelzebub (TV seriál)
2007 Kamen Rider Den-O (TV seriál)
2006 Gintama (TV seriál)
2005 Mušiši (TV seriál)
2004 Monster (TV seriál)
2003 Last Exile (TV seriál)
2001 Hakaima Sadamitsu (TV seriál)
2000 Tottoko Hamtaró (TV seriál)
1999 Šúkan Storyland (TV seriál)
1997 Hitocu jane no šita 2 (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky