foto

Karl Heinz Oppel

  • nar. 16.12.1924
    Dresden, Sachsen, Německá říše
  • zem. 27.10.2016 (91 let)
    Berlin, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Scheusal (TV film)
1988 Mensch, mein Papa...!
1987 Polizeiruf 110 - Die alte Frau im Lehnstuhl (TV film)
1986 Der Staatsanwalt hat das Wort - Paule (TV film)
Neznámé paprsky (TV film)
1985 Staatsanwalt hat das Wort - Vaters Frau, Der (TV film)
1984 Der Mexikaner Felipe Rivera (TV film)
1983 Bruno H. Bürgel - Berliner Firmament (TV film)
Der entführte Prinz (TV film)
Lieber guter Weihnachtsmann (TV film)
1982 Varování
1981 Das Geheimnis der drei Orangen
1980 Der Eisriese
1979 Waldfrieden + Gelähmte Schwingen (TV film)
1976 Oh, diese Tiere (TV film)
1975 Heurekas Abenteuer - Die Flaschenpost
Heurekas Abenteuer - Im Walde
1974 Koncert pro outsidera (TV film)
1973 Das große Fest
Ein wunderbarer Tag (TV film)
1972 Teddy Plüschohr und seine Freunde backen einen Kuchen
Teddy Plüschohr und seine Freunde machen eine Reise
Teddy Plüschohr und seine Freunde spielen Domino
Teddy Plüschohr und seine Freunde streiten sich
1971 Androklus und der Löwe
1968 Hejtman Florián
1964 Alaskafüchse
Die Goldene Gans
1963 Blaulicht - Heißes Geld (TV film)
1962 Anonymer Anruf (TV film)
1961 Na bludné cestě
Trufanowa (TV film)
1960 Nackt unter Wölfen (TV film)
1958 Píseň námořníků

TV seriály

1987 Mensch Hermann (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Geheime Spuren (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
1963 Die Spur führt in den 7. Himmel (TV seriál)
1962 Das grüne Ungeheuer (TV seriál)
1961 Vzpoura svědomí (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Langer Samstag (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace